Olden

Aktiviteter

Konkurranse - vinn et brett med din favoritt!

Olden og Hansa Borg Bryggerier er områdesponsor for Bergen City Marathon, Bergen City Milen og Bergen Fjellmarathon. De to førstnevnte arrangementene kan ikke bli gjennomført som planlagt i år, men til helgen er det virtuelt løp for Bergen City Milen.

Vinn et brett med din favoritt

I den forbindelse har vi lyst å gi bort Olden favoritter til deltakere. Ta bilde av din Olden-favoritt før, under eller etter en løpeøkt! Tag bildet med @olden.no på Facebook eller @oldenvann på Instagram, og bli med i konkurransen! 😊

Ny kommunikasjon!

Vi kommer med nye smaker, nytt design og nye flasker, da er det også viktig å kommunisere dette. Noe av det som gjør Olden så unik er den fantastiske opprinnelsen. Olden er et naturlig mineralvann som er fullkomment urørt, med et balansert mineralinnhold og lavt saltinnhold. Derfor er essensen i vår kommunikasjon "kilden til noe godt". I seg selv er vann viktig for kroppen med tanke på nok væskebalanse, blodsukkernivå og det er naturlig rensende for kroppen. Kort sagt godt for kropp og sjel. Vi jobber hele tiden for å komme med nye gode smaker, og kvalitet på smak er veldig viktig for oss. Med våre smaker er Olden kilden god smak og mer smak. Vi ser selvsagt stolt av vår opprinnelse - kilden til spektakulær natur og opplevelser.

Olden - Kilden til noe godt

I forbindelse med innspilling av vår kampanje har vi vært så heldige å få låne klær fra Skogstad Sport. Lik som Olden har de blant annet fokus på kvalitet, miljø og sin opprinnelse. Skogstad Sport er en kjent norsk merkvare, og har sitt hovedkontor i Innvik ikke langt fra Olden. Vi ønsker å takke dem for det gode samarbeidet, og håper dere tar en titt på deres utvalg her

Sommerkarusell Gneist

Sommerkarusell - Gneist.org

Olden fortsetter som sponsor og drikkeleverandør for Head Energy Sommerkarusell. Dette er er et arrangment hvor Hansa Borg Bryggerier og Olden har hatt samarbeid over flere år. Etter målgang i år får deltakerne Olden og mulighet til å smake på nyhetene. I løpet av sommeren og til slutten av august vil det være 5 løp.

Har du lyst til å delta? Se informasjon og påmelding her