Om Olden

Olden er et Naturlig Mineralvann som har sin opprinnelse fra Blåfjellskilden i Oldedalen.

Vakkert norskt landskap

Isen, som vannet stammer fra, har ligget beskyttet i flere tusen år. Dette er dokumentert ved hjelp av C14-metoden. Råstoffet (isen) til Olden vil alltid være flere tusen år – det er tiden det tar fra ny nedbør legger seg på toppen av isbreen til det som is når bunnen av breen.

Etter hvert som isen smelter fra undersiden av breen, renner vannet igjennom fjellgrunnen som hovedsaklig består av den harde bergarten Gneis. På sin vei gjennom grunnen blir vannet tilført mineraler. Det krystallklare vannet strømmer med godt trykk gjennom rør fra kildeutspringet og direkte inn i tapperiet i Olden. Strenge kvalitetskrav sikrer at vannet er uberørt og ubehandlet inntil det tappes på flasker.

Fra det tidspunkt vannet er tappet på flasker, påvirkes vannet av lys, varmegrader og oksygen som trenger gjennom flaskene over tid. For å ivareta den ypperste kvalitet på vannet har vi satt en holdbarhet på flaskeproduktene på maks et år. Olden er fullkomment rent, krystallklart og urørt av moderne forurensing.

Når du drikker Olden, drikker du en av de reneste naturlige mineralvann naturen har å by på.